Beheer klanten, projecten, taken en facturen in de cloud.

  • CRM in uw private cloud

  • onbeperkt aantal medewerkers, klanten, projecten, facturen

  • bruikbaar op alle toestellen (PC, Mac, smartphone, tablet)

  • meertalig per gebruiker / klant

Project Management

Beheer en factureer projecten met de krachtige projectmanagementfunctie. Houd uitgaven en tijd besteed aan taken bij en factureer uw klanten. Mogelijkheid om meerdere personeelsleden toe te wijzen aan de taak en de tijd te registreren die door het toegewezen projectlid is vastgelegd.

Facturatie

Bouw professionele en goed uitziende facturen. Voeg bestanden toe en stuur deze rechtstreeks naar uw klanten, inclusief de factuur-PDF. Factuur met verschillende belasting op basis van artikel. Maak terugkerende facturen die automatisch worden gegenereerd op basis van uw instellingen voor een terugkerende factuur (elke X maanden). U kunt terugkerende instellen vanaf 1 maand tot 12 maanden.

Schattingen

Maak een schatting binnen een minuut. Verzonden naar uw klanten en wachten om te accepteren. Mogelijkheid om de schatting automatisch naar factuur te converteren nadat de klant heeft geaccepteerd. Uw klanten kunnen de schatting bekijken en uitvoeren, zelfs zonder inloggen.

Voorstellen

Maak mooie voorstellen en maak indruk op uw potentiële klanten of klanten. Neem afbeeldingen, tabellen en youtube-afbeeldingen op met de krachtige editor. Voorstellen opmerkingen toegestaan ​​voor verdere discussie met de klant.

Leads

Met het eenvoudige Kan Ban kunt u leads volgen en eenvoudig hun voortgang volgen. Koppel de bestanden, converteer leads naar klanten, importeer leads automatisch vanuit e-mail, maak voorstellen, laat notities achter.

Kosten

Record bedrijfskosten. Stel een terugkerende uitgave in en de kosten worden automatisch na de opgegeven periode gemaakt. De periode kan dagen, weken, maanden of jaren zijn. Mogelijkheid om uitgaven te factureren aan klanten of projecten.

Betalingen

Registreer en ontvang betalingen in verschillende valuta. Klanten kunnen u betalen via Paypal en Stripe. Automatisch gegenereerde PDF na elke geregistreerde betaling.

Support

Geweldig support ticket-systeem met autoresponse. Nota’s van privé-ticketpersoneel, tickettoewijzingen, bijlagen, vooraf gedefinieerde ticketantwoorden, link met kennisbasis invoegen, ticketprioriteiten, ticketstatussen.

Kennisbank

Voeg kennisbasisartikelen toe uit de teksteditor. “Vond u dit artikel nuttig?” Stem opgenomen in klantengebied.

Contracten

Gebruik de contractfunctie om de huidige en verkoop van functies in te sluiten. Maak binnen een minuut PDF-documenten en uw klanten via de ingebouwde functie voor het verzenden van contracten. Mogelijkheid om herinneringen van klanten te sturen voordat contracten verlopen zijn.

Enquêtes

Maak enquêtes en maak indruk op uw klanten. Voeg uw vraag toe en verbeter uw bedrijfsproductiviteit. Mogelijkheid om enquêtes te sturen naar leads / klanten / personeelsleden en handmatig gecreëerde maillijsten.

Kalender

Zorg voor een duidelijk beeld van al uw bedrijfsgebeurtenissen, vervaldagen van facturen, verlopen van contracten, vervaldatum van raming, einddatum van taken

Doelen

Stel doelen en volg prestaties. Informeer medewerkers over falen of prestatie. Alles volgen.

Klantenzone

Laat uw klanten inloggen om projecten, prestaties, tickets en taken te bekijken. U bepaalt zelf wat ze te zien krijgen.

Demo?